lauantai 24. syyskuuta 2011

oh! no!, i'm in the flow! ha ha, we never die!

Whazzup dyyds? Hei, eilen oli tosi hieno päivä, oikeesti! One morning leftin keikka oli siis viimeyönä, josta missasin puolet migreenikohtauksen takia. Surullista sinänsä, meinaan maksoin lipuist sentään huimat kymmenen euroo ): Tietäisittepä muuten tunteen, kun eka hirveel vaival metsästät sielt mukia, et saat särkylääkkeet juotuu, sit se litku on punasta ja sult tullaa kysyy et ootsä muka täysikäne viel (en enää koskaa lähde keikkaileen ilman särkylääkkeit, eiköhä tää kolmas kerta jo toden sano). Huvittavint oli kyl se, et se mustaherukka litku ei ees auttanu, joten ei oikeen ollu muita vaihtoiehtoi ku kadota jäljettömiin. Mut ei siin mitään, kyl mä kerkesin 1MLeftiä kuunteleen semmoset 10-15min.... Bree bree ja kaikki pusukuvat on kaveripusuja. 

Mitä tost keikast nyt enää vois muut. Seura oli taas mahtavaa, ellei oteta mukaan jotain muijaa joka tuli vittuileen mulle mun kulmakarvoista (jotka on kuumat, tiiän kyl hei) ja pyys viel etten vedä sitä turpaan..... Päihtyneet idiootit = (Y).

Mut toissapäivänä mä järjestelin mun huonetta ja tää on ihana taas! Jouluvalot tulivat nyt vähän aikaisempaan käyttötarkoitukseeen, ja tykkään hurjasti tost tollasena. Mun valokuvat nousee taas omaan arvoonsa ja muutenki toi on tosi kiva pimein iltoin!

 Uskokaa tai älkää, pointtina ei ole toi jumalaton kakshaarasten ja pidennyksien raiskauksen määrä vaan se et mun hiukset on taas punaset. Viimenäkemästä onkin aikaa pikku-ystäväni, mut onneks tunnen olevani oma itteni taas paljon paremmin kun blondi-aikoina. Tosiaan voisin kyl tehä noille takapiiskan ruskeille vivahteille tänäyön jotain rakkaalla sävyteshamppoollani.

Sit ostin alkuviikosta MAAILMAN IHANIMMAN (toi tosiaan ansaitsee caps lockinsa) takin, joka kyllä näyttää aika simppeliltä nois kuvissa. Takki ei oikein tuu tost kuvast esiin edukseen, kiitos 8v pikkusiskoni kuvaustaitojen, mutta tommonen ihanuus se on silti. Vilan takki, 94,95e Laaksosta. Rakasi rakasi.

Mut hei, pient juttuu tulevaisuudesta : äänestykset tulokset näyttää, et hiuspostaus ja päivä kuvina postaus on nyt valitut kaks tulevaa teemapostausta (suomenkielen sanajärjestys hallussa). Jubailtiin Ninan kans just tost tuloksesta, et Nina tekis päivä kuvina jutun ja meitsi ton hiuspostauksen - onks tää ookoo vai onko teil parempia ehdotuksia? (:
Toinen juttu, mist ajattelin ilmottaa jo, koska en osaa pitää "yllätyksiä" "yllätyksinä", niin teen ite videopostauksen, jos otan kantaa teijän kommentteihin ja kaikkeen tälläseen. Sitä ootellessa, LEPAKOITA VINTILLÄ.

P.s. tää on pakko mainita, RAKASTUIN THE DOORSIIN.

8 kommenttia:

 1. ootko ton kaa yhes, joka on tos tokassa kuvassa?
  Onko noilla muuten blogeja, jotka esiintyy noissa kuvissa? kivan näköstä porukkaa nimittäin. :--)

  Sun hiukset näyttää ihan pinkeilt toka vikas- ja vikas kuvas!♥

  VastaaPoista
 2. oi oot nii ihana ♥ lepakoita vintillä XD

  VastaaPoista
 3. emmma: en oo yhessä jonden kans! (: ollaan niin hyviä kavereita et se on suunnilleen sama asia ku pussaisin ninaa tai mun kuvitteellista pikkuveljeä. ;D semmonen tyhmä toiki on.

  ja eipä oo blogeja kai kellään noista ): ja jep, kivaa porukkaa niin sisält ku ulkookin. ;D

  ano: LEPAKOITA VINTILLÄ. kiitos ♥

  VastaaPoista
 4. IHANIN TAKKI AA sanon sen nyt viel tääl ku oon niin rakastunu siihe <333333333333333333333333333333333333 plöö
  teehenu

  VastaaPoista
 5. mä aattelin et molemmat vois tehdä noi molemmat postaukset!

  VastaaPoista
 6. must ois kiva et teksisitte ne postaukset yhes >:
  silllai et kummanki hiuksista ja kummanki päivästä.

  VastaaPoista
 7. Ihanat noi sun hiukset oikeesti ! :)

  VastaaPoista
 8. heei , ois paljo hauskempi jos molemmat tekis kummatki :o!

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart