tiistai 11. lokakuuta 2011

hyvä etten ole keisari, koska silloin syttyisi kapina!


Sallikaa mun huutaa... mun huone on ku rankkojen kotibileiden jäljiltä (surullista sinänsä, että järjestän kyseisiä kotibileitä yksinäni, FOREVER ALONE) , täällä on tölkkejä ympäri ämpäri, toinen kaijuttimista makaa lattialla, kitara loikoilee keskellä huonetta ja pidennyksenriekaleet roikkuu nastasta seinällä. Sen sijaan, että roudaisin noi lukemattomat Frezza- ja Starbuckspöteliköt roskiin, hamstrasin meijän varastosta kaikkea vanhaa tavaraa mun huoneeseen, ja tää pöytä muistuttaa tällä hetkellä kirppispöytää josta ei oo menny vuodessa mitään kaupaksi. Nice!

Katoin piiitkästä aikaa Sinkku elämää, ja voi jumpe ku pelkään että mulle ilmestyy taas joku välttämätön riippuvuus Sinkkareihin niin kuin kävi pari kuukautta sitten Skinssin suhteen. Aina oon seurannu kyseistä sarjaa, mutta ei tee hyvää että omistaa koko tuotantoboxin........ Nina ei ilmeisesti osannut keksiä yhtään halvempaa tai vähemmän koukuttavaa rippilahjaa.......<3

 
Naamakuvia ja pikkulaukku Hooämmältä. En oikeesti ymmärrä tätä mun rahankulutusta, ostan laukkuja jotka voisin hyvin jättää ostamattakin ja kahvia juon niin paljon ku sielu sietää. Eilen tuli hirvee paniikki mun rahatilanteesta, mut silti suunnittelen innokkaana jo tulevaa syyslomaa, mitä mä tarviin, kuin paljon, mistä ja milloin.  Mut sit jotenkin kuukausiraha onkin mennyt taas viikossa. Mahtavaa! En muuten tajuu miten mun huuli menee tolleen tossa oikeenpuolimmaisessa kuvassa.. ehkä olis vähän harjottelun varaa tuon huulipunan käytössä.... :D

By the way. Naurahdin tolle "MIKSI VEERAN KULMAKARVAT ON PUNAISET" kommentille. Varmaan just siksi, että löysin Anttilan armottomista alennusmyynneistä (hauska termi XD no mitä) Lumenen punasen _huultenrajauskynän_ kahella eurolla enkä voinu vastustaa. Väitättekste tosissanne että huultenrajauskynät on tarkoitettu huuliin eikä kulmiin!? Ainakin pysyy hienosti, suihkussakin pitää jynssätä juuresharjalla että saa kulmavärit pois.


Sitten ois vielä yks asia mistä en osaa pitää turpaani kiinni..... Meinaan Mikko Karpin Sateen varjo. En oo mikään kovin innokas lukutoukka, eli kirjat joita oon lukenut rajoittuu just Gossip Girleihin ja joihinkin pariin satunnaiseen kniguun. Mut sit ihanainen Tara melkeimpä painosti (no ei nyt aivan, mut annan teille sellaisen käsityksen, et tää kuulostaa mahdollisimman vakuuttavalta) mut lukemaan ton kirjan. Ja...

.. kirjahan luettiin sitten kahden päivän sisään. Ei oikeesti oo totta, niin mahtava kirja jos pohditaan onko pahan tekeminen pahaa tehneelle oikein, ranteet auki-meininkiä, pedofiilejä ja raakoja tappamisia, aitoja tunteita (en myönnä että itkin joissain kohdissa jopa :D) eikä parempaa kirjaa vaan löydy. For real, lukekaa tämä, lupaan, että tuutte tykkäämään ihan hillittömästi! Sateen varjo tarvitsis todellakin paljon enemmän respectiä kun on saanut.

Tulipas aikamoinen romaani. Kommentoikaa <3

9 kommenttia:

 1. oli muuten kiva postaus [:
  ja tuli hirvee himo lukee toi kirja vaik en koskaa lue kirjoja !

  VastaaPoista
 2. Millä teette noi liikkuvat kuvat ? (:

  VastaaPoista
 3. Sinkkuelämää <3 Just katoin iteki koko boksin loppuun :D ja nyt se kiertää kovaa vauhtia kaikilla! ja toi kirja, todellakin, se on lukemisen arvoinen. Törmäsin siihen ite ihan vahingossa kun koulusta tuli lista josta piti valita joku kirja ja yli 60:nstä valitsin just ton :D kaiken maailman analyysitki kirjotin siitä :D mut tosiaan, iteki luin sen melkein yheltä istumalta kun oli pakko vaan tietää mitä hullua seuraavaksi tapahtuu :D ja loppukin oli sellanen mitä en olis koskaan arvannut tapahtuvan!

  VastaaPoista
 4. oioi oot veera kauhian ihana ja rakastan sinun hiuksia ♥ ! ja kovasti ootan että nähään sitten joululomalla kjehkjeh :---)))

  VastaaPoista
 5. ihana postauus :3 ja IHANAT kuvat! katoin et toi eka kuva on jostai musavideost, tiiäksä se alkukuva mitä musavideois on tai se :DDD ! samat värimaailmat tai jotai, hehee ok mitä selitän nojooO mut oli tosikiva postaus & HALUAN lukee kans sen kirjan oijoi (:
  t naapurin valkoisen ratsun omaava tydy

  VastaaPoista
 6. ONKS SUL VENYTYS KORVAS D: ? jos on nii kui iso toi o c:

  VastaaPoista
 7. ano: hih kiitos ja suosittelen! oikeesti lukemisen arvonen (:

  ano2: tehään ne photoscapella (:

  tara: that's what she said!

  saramarie: hii kiitti sarppu ♥ minäki ootan hirmusasti ;_;

  ano3 (HENNA): heee kiitti ;) ja lue ihmees se o paras!

  ano4: on (: ja ei se oo vasta ku 8mm mut venytän ainaki 14mm!

  VastaaPoista
 8. Linkki tänne näyttää olevan Karpin FB-sivulla.

  VastaaPoista
 9. mitä ihmettä! :DDD ei oo totta!

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart