maanantai 3. lokakuuta 2011

yritän just keksiä jotain helvetin hyvää otsikkoa

Varoitus: postaus on tehty liiallisen kofeeinin ja väsymyksen vaikutuksen alaisena, joka saattaa aiheuttaa paskahalvauksia herkkähermoisille. Suosittelemme lämpimästi, että pistätte huumorivaihteen päälle ja lukemisen jälkeen ignooraatte kaiken, mitä luitte.

Joopajoo tosiaan, saavuin (tai saavuttii, mutta ylläripylläri VEERAHAN TÄÄLLÄ TAAS POSTAA NII) just tossa parisen tuntia sitten kotio Hyvinkääsalilta, jos meijän luokalla oli taas pienimuotosta kuorojuttua. Siel me hoilailtiin pari oopperabiisiä, sound of musicia ja superällösöpöä leijonakuningas-biisiä. Harmiksenne ilmoitan, että asian olennainen osuus lukee vasta alempana.

Viime keväällä meijän ihastuttava ja vihastuttava luokka oli siis lauleskelemas taustoja Hiio hoi!-nimisessä musikaalissa. Kyseises meriteemasessa näytelmässä oli siis orkesterit, ammattinäyttelijät, miksaajat, meijän ihana kuoro ja lukiolaist--- okei ketään ei kiinnosta joten jatketaan. Loppuaploodien aikana chillailtiin siin kuorokorokkeella, ja mun eessä oli nainen joka alko huitelee mun suuntaan et "tulkaa lavalle! tulkaa nyt lavalle!" yms. Tottakai ajattelin saavani jotain extrakunniaa siitä, et olin koko tsydeemin ainoo punapää mut joo, lähin siis huitelee yksin sinne muiden sekaan ku muu luokka lagittaa siel kuorokorokkeella (note to self: älä kuuntele muita, kuuntele vaistoasi) ja tajuun olevani vääräs paikas. Ei auttanu muu kun palata takas korokkeelle yhtä rennosti ku sieltä lähinki, life is life.

"Oli ihanaa HVNKsalis <3333 Oltii parhait <33333" -tilapäivityksiä löytyi taas jokaiselta meijän luokkalaiselta, tykkäyksiä viisi ja puoli miljoonaa ja tälläisiä löytyi myös kaikkien rakastamalta Ninalta. Hyvän tilasuuden tullen Ninalla on hyvin paha tapa muistuttaa mua edellämainitusta mokasta, joten Facebookin ihmeellisessä maailmassa tuli hyvin nostalginen fiilis ja päädyttiin laskelmointiin (tuli aika kemisti fiilis tosta sanasta). Pahoittelen syvästi sitä, ettei älykkyysosamääräni riittänyt kaikkien sukunimien piilottamiseen.


Okei. Jokin pieni hippunen mun sydämessä toivoo, että tää tän jutun hauskuus ei ole vaan disney-biisien ja liiallisen kahvin ja väsymyksen aiheuttama illuusio. ......... Lääkkeet.

2 kommenttia:

Tiny Finger Point Hand With Heart