sunnuntai 23. lokakuuta 2011

voit puhuu kädelle ku pää ei enää ymmärrä

 
 
Hellouu kuolevaiset! It's my turn to postaa, eli Veera täällä taas ruudussa. Meillä (joopa joo majailen täällä Ninan luona joten me, oujee) on kulunu pelkän otsikon kirjoittamiseen sellanen tunti, että tekstin laatu on lähinnä sitä miinus sataa. Weekend = over, mut onneks meillä alko syysloma perjantaina ja nyt ei oo kolmeen viikkoon kouluu koska TET. Tulkaa Hyvinkään Alepaan moikkaamaan tätä ilosta ja pirtsakkaa punapää-666 hyllyjentäyttäjää!

Asiasta viidenteen. Me oltiin perjantaina stadissa ja hengailtiin Heban kans, joka on siis mun hyvä frenduska! Siel me otettiin vammailukuvia Mc-vitun-Donaltsissa ja mentiin gangstapossella valtaan Spirit storen kuningastuolit, eli ihan perustoimintaa varsinkin multa ja Ninalta. Oli harvinaisen kiva päivä ja mukavaa vaihtelua etenkin Hyvinkäällä vallitsevaan kulkutautiin, jota kutsutaan nimellä yleisvitutus.

Nina pelaa tosi innokkaana marblea puhelimestaan ja tää hetki tarvitsis jonkinnäköstä ikuistamista. Muistutetaan yhessä hyljepariskuntaa jotka on vyöryny hyökyaallon mukana kallionkielekkeelle ja kahestaa ulisee ja ölisee. 

 
 
Ainii ja Nina on nyt siis iso paha 15-v :D:DD Voi tuota ressukkaa. Mun piti tehä eilen maailman mahtavin videopostaus jos oisin onnitellu Ninaa yy äm äs, mutta videon loppusuoralla mun puhelin soi ja tuli äkkölähtö ja sinne jäi sitten sekin mahtava idea..... Toinen mahtava homma on se, että tulin tänne ilman lahjaa enkä kai ees muistanu onnitella tota??? Pikkuvikoja.

Jos jollain on muuten jotain itkemistä ylläolevista kuvista niin nimimerkillä kiitos, anonyymit voi mennä itteensä jee!
Täs mä normaalina.
Ja tässä jotain kuvia mitä räpsittiin ennen kun mentiin elokuviin tsekkaamaan Johnny English! Leffa oli tosi jees, ärsytti kyl vaan välillä se, että Mr. Beanin älykkyysosamäärä on kokenu huiman nousun ja se oli ärsyttävän älykäs ajoittain.... mut ei sitä taaskaan kukaan voinu välttyä mun, Ninan ja Taran naurukohtauksilta mutta EN VÄLITÄ. :-D Okei oli siellä Joannakin, eli tää Ninan pikkusisko, mut se häpes silmät päästään kun huudeltiin välikommentteja ja silleen. Mutta tää selitys alkaa mennä taas romaaniksi, joten ehkä yritän lopettaa vielä kun siihen pystyn.

Palaillaaaaan!

40 kommenttia:

 1. nauroin perseeni irti ku otsikko oli "voit puhuu kädelle ku pää ei enää ymmärrä" ja heti ekana on kuva lapasesta ! Anteeks mutta se lapanen oli niin sulosen näkönen että jotenki retkahdin nauramaaan, anteeksi olen sekaisin. 8D

  VastaaPoista
 2. hei hei hei mis teil oli pippalot ja millo ku allanki kuvis :D ? ja synttärionnee viel ninalle ((: !

  VastaaPoista
 3. oon anonyymi itkijä, mut juotte ja ootte alaikäsiii anteeks vaa mut nauran koitatteks esittää jotai kovia

  VastaaPoista
 4. catee: meillä (eli ninal) oli mut siis ei ollu mitkää kunno housepartyt vaa siel oli vain muutamia ihmisii :D ja siis lauantain (:

  ano: ..joo siis yritetää näyttää tosi kovilt gangstoilthhhh <333333 <;; joo omg mee muualle itkee kiitos (:

  -nina

  VastaaPoista
 5. nina on söpö :3 ♥

  VastaaPoista
 6. heyyyy Eleniki oli siel leffassa ;D ja unohdit sen kyljy jutun :( :D:D:D - Tarasmee .D:D:D: ootte parhait<3

  VastaaPoista
 7. tehkää musiikkipostaus!

  VastaaPoista
 8. nina,kerro nickis gallerias (:(:(:

  VastaaPoista
 9. onks sul nina tossa jokkut piilolinssit ? c :

  VastaaPoista
 10. ano: ninaplaystruant (:(:
  ano: on mulla (: ne ei kyl oo sellaset mitkä oisin halunnu muttajaa ;D

  -nina

  VastaaPoista
 11. oi että nina oot sulosi ikinä ;_;.. aww sulin sinul C:♥

  VastaaPoista
 12. siis hyi ootte kamalia!!! ALKOHOLI EI KUULU ALAIKÄISILLE VEERA HYHHY!!!!

  t: anonsankari <3

  VastaaPoista
 13. mistä tilasit/ostit noi piilolinssit ?

  VastaaPoista
 14. voisiks laittaa viel linkin niist linsseistä, kiitti ku oot jaksanu vastata ^^ :3

  VastaaPoista
 15. Onnee nina jälkikätee :3

  ++ ootte suloisii c:

  VastaaPoista
 16. nina: onko toi ruutupaita ginasta?(:

  VastaaPoista
 17. http://www.aamuposti.fi/artikkeli/51340-nuoret-juhlivat-kierratysasuissa
  hihi:)

  VastaaPoista
 18. entä jos joku ilmiantaa teidät kytille noist kuvist? ette nyt taida ihan käsittää niitä seurauksii postailla kuvii mis teil on oikei viinaa ku ootte viel alaikäisii

  VastaaPoista
 19. ninaa laitatko jossai vaihees kuvan noist piilareist sillee et ois verrattavis milt silmäs näyttää piilareil ja ilma (:

  VastaaPoista
 20. : DD toi anonyymi itkijö.. ihan oikeesti ei täs mailmas suunnillee enää oo alaikästä kuka ei jois. ok on mut sii nii joo kummiski. niii miks sit itkemää se on iha normaalia eikä mitää et yritetää esittää gangstaa vaa et irrotellaa ja pidetää hauskaa koska faktahan on että kännissä on hauskaa. ni (:

  VastaaPoista
 21. ano: http://www.cybershop.fi/product/7107/magic-eye-3-tone--light-hazel--varilliset-piilolinssit--1-vuosi mun mielest ne oli noi (:

  ano: ei oo ku se on cittarin miestenpuolelta : DDD

  ano: eiiiiiii : D häpeen, sitäpaitsi ei oltu kierrätyis asuis o.o

  ano: ..ei luoja, se on sit varmaa meijän ongelma (: kytil on muutenki luultavasti muutaki tekemistä, ku metsästää jotai 15v. muijii koska niitten blogis näky alkoholii.

  ano: voin laittaa juu (:

  ano: olet aivan oikeassa! (8

  VastaaPoista
 22. pullot pois kuvista, niin säästytte turhilta lastensuojeluilmoilta. oma valinta on jos päätettä juoda, mutta ei sitä kannata blogiin huudella. syksyn jatkoja :) söpö blogi, jään lueskelemaan!

  VastaaPoista
 23. ano: tää on ensimmäinen tämmönen postaus _koskaan_ , ja mäki oon bloggaillu melkeen kaks vuotta joten täst on tullu vähä turhan iso haloo :DDD ja kiitos! VEERA TÄÄLLÄ kirjottelee

  VastaaPoista
 24. kus paljo joitte? :D

  VastaaPoista
 25. montas kaljaa joit? ::::::::::::D aik säälittävää... ::D:D::D:D:D:D:D:D:

  VastaaPoista
 26. ano: ja mitäköhän säälittävää sä näät tässä? ..oivoi teitä, sitä paitsi mikäs sen säälittävämpää ku se ettei uskalla tulla huutelee muutaku anonyyminä.. ♥
  rakkaudella nina♥

  VastaaPoista
 27. eikai kukaa sammunu? joitte varmaa aik huimast :D

  VastaaPoista
 28. ano: no itseasias aik läheltä meni tol yhel kaveril ! (: ja kylläkyllä huimastihan me AINA

  VastaaPoista
 29. itseasiassa te teette täst ite ihan vitun ison ongelman antakaa anonyymien kirjottaa ihan rauhas ja minkä takii te kerrotte et kuka meinaa sammuu hei pliis D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D turha niit bissei anyway ottaa kuviin...

  VastaaPoista
 30. ano: ....... sarkasmia D::D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D ihan sama se mulle ainaki on, kirjotelkoon mitä tykkää mut ite ainaki sanon takas (:

  xx veera

  VastaaPoista
 31. huoh :D:D:D miksi tästä pitää tehdä tällänen ongelma jos tyylii kahes kuvassa mul oli bisse kädessä hei c'moooooon mikä on niin iso asia oikeesti! ja me ei olla missää vaihees kerrottu mitää yksityiskohtii koko illasta joten antakaa olla pliis?
  rakkaudella nina ♥

  VastaaPoista
 32. paniks kukaa siel? :D

  VastaaPoista
 33. iiiiiii nina on söpö

  VastaaPoista
 34. ootko ottanu suihi keneltäkää koskaa? :D

  VastaaPoista
 35. nina mist noi su kengät o tos toises kuvas xd

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart