tiistai 29. marraskuuta 2011

hiuspostaus alá veera / i stay cool as long as my hair is cool

Joo kuten meijän blogissa on jo monesti tullu todistettua, niin kaikki tapahtuu täällä vähän viiveellä. Nyt otin itteeni niskast kiinni (.. ai saatana se muuten sattuu oikeesti, kokeilkaa! ::DDD) ja päätin koota pääni, hiustarvikkeeni ja ajatukseni tähän postaukseen.
Ekaks voisin vähän valaista teitä näil tälläsillä usein kysytyillä kysymyksillä! En oo tehnyt mitään tilastollista tutkimusta että kiinnostaako teitä enemmän kakshaaraisten määrä vai epäonnistuneimmat värjäysoperaatiot mut whatever.

Mistä ostat sun pidennykset? Melkeen jopa nolottaa myöntää mut vastaan silti että Cybershopista....... joo Cyberin pidennyksissä on ainakin 30% muovia joten siks ne on niin huonoja yms. Jostain huonosta syystä päädyn aina näihin kammotuksiin, mutta kun ovat kerta aika edullisia (70e) niin ehkä täst on tullut vaan pahatapainen rutiini. Pakko myöntää että jos oisin yhtään rikkaampi, tilaisin pidennykseni TÄÄLTÄ niinkun Nina fiksuna tekee.

Käytkö kampaajalla vai leikkeletkö itse? Oh dear, jos joskus pääsisinki kampaajalle. :| Joo no mun äiti on ex-kampaaja, joten se hoitelee multa kuolleet latvat aina välillä yms. Värjäilen ite ja jos oon vaan liian laiska tekemään sen itse niin sitten Ella tai Nina.
Eikö sun hiukset kuole ku sul on pidennykset 24/7 ja värjäilet niitä aina? a) mulla ei ole pidennykset 24/7 b) mä en värjäile niitä todellakaan usein c) ainoo menetelmä jossa mun hiukset kuolee totaalisesti on blondaus, johon sorrun aina kesäisin. :|


Kuinka usein värjäät hiukset? Kuten kaikki tietää, punanen on vaikee väri eikä se koskaan jää pysyäkseen. Yleensä värjään kerran puolessatoista kuukaudessa, paitsi jos on joku tärkeä tilaisuus saatan tehdä sen vähän aijemminkin. Joskus kun mulla oli mustat hiukset värjäsin tyyliin kerran 3kk ja blondeja saman verran, mutta minkäs teet kun et osaa elää ilman tätä satanistipunasta.
Mitä hiusvärejä käytät? Schwarzkopfin (kuka idiootti on mennyt keksimään noin vaikeen nimen.......) Live color XXL sävyt 35 real red  ja 30 hypnotized red on ehkä parhaimmat värit millä oon värjäilly. Halpa hinta ja kivat sävyt niin miksipä ei! Toinen hyvä on Loréal Paris prefence sävy 6.66 on kans toinen hyvä, ehkä jopa parempi kun edellämainitut, mut kalliimpi ja tummempi punanen. Tykkään näistä kolmesta (-:
Miten sun hiukset pysyy punasena? Ostan oikeet aineet ja tungen ne hiuskuontaloon aina tarvittaessa, siitä enemmän tos videossa!

Still-kuva = <3. Sori, jostain syystä kuulostan hirveen agressiiviselta ja joujou-tyypiltä, tuntuu että mun tissit yrittää päästä ruutuun koko ajan, enkä (toivottavasti) kiroile noin paljon normaalisti ku tossa kolmen minuutin sisällä ehdin tekemään......... joo hehe no tota keskittykää olennaisee ja toivottavasti saatte jotain selvää mun sössötyksen ja niiskutuksen lävitse. Jos jollain jäi kysyttävää, niin antakaa kuulua.

Kuvitellaan tilanne et oon tullut just suihkusta ja haluun tehä hiuksilleni jotai järkevää. En myönnä et kopioin gifin mun vanhasta blogista, EHE.

1. Harjaan ja föönaan hiukset. Harvemmin kyllä teen kyseistä toimenpidettä suihkun jälkeen, eli mun tapani on se legendaarinen suihku > sänky staili. Kuvitellaan nyt kuitenkin että oon jaksanut panostaa ja tälleen.
2. Laitan muotovaahtoa. Tiedostan itsekkin, että laitan sitä ihan liikaa...... Tämän jälkeen föönaan hiuksii vielä vähän lisää.
3. Sitten pidennysten laitto ja hiusten kihartaminen/suoristaminen/kreppaaminen/laineuttaminen.
4. Tupeeraan hiukset tyvestä ja takaa, ja suihkutan lakkaa pullollisen päähän. Kun lakka on kuivunut, harjaan hiukset vielä hennosti hyvin, ettei missään oo mitään jumalatonta lakkakohtaa tms. Tämän jälkeen lisään vieläkin lakkaa, awesome. Hiukset on tehty.

Tässä oli tää nyt sitte! Toivottavasti jokin mun elämässäni aukeni teille ja saitte vastauksia kysymyksiin. Jos ette saaneet ..... niin well done kulutitte juuri turhat 5minuuttia elinajastanne! Ok siis, nyt taas yksi postausidea suoritettu ja ylpeenä voin ottaa lisää vastaan. (: Pistäkää kommenttia tulemaan ja kertokaa jos teillä on hyvii keinoja hiustenhoitoon!

18 kommenttia:

 1. tosi kiva! (: ninaltaki ttälläne!

  VastaaPoista
 2. kuulostat tosi rennolta tyypiltä (:

  VastaaPoista
 3. siis ylläpitääks toi color mask sitä värii vai D:D: sori oon tyhmä

  VastaaPoista
 4. anteeks nauroin melkein koko ton videon ajan XD<3

  VastaaPoista
 5. Schwarzkopfin (kuka idiootti on mennyt keksimään noin vaikeen nimen.......)
  Niinpä! mun pitää aina ettii se jostain googlesta, jos tartten ton nimen johonki. Ja lausumisesta ei tuu mtn.

  VastaaPoista
 6. Ihana toi Schwarzkopf kohta ! :D
  Katoin ainaki 5 kertaa :'D

  VastaaPoista
 7. Miu sulla näyttää oleva nii paksut hiukset iha omastaki takaa I'm jealous ♥ Sul on nii upee tukka

  VastaaPoista
 8. VEERA TÄÄLLÄ en jaksa kirjautuu30. marraskuuta 2011 klo 10.03

  ano: jep ninalta on tulossa joku päivä! (:

  ano: hah, thanks:D

  ano: joo ylläpitää! kantsii ostaa tollanen color mask, eli sitku hiuksist on lähös se väri niin tota vaan päähän kymmeneks minuutiks ni kirkkaat on taas(: ! hoitoaineen tyylinen juttu eli ei vahingoita hiuksii yhtään_!

  ano: ... hyvä juttu näköjään ;DD !

  emmma: joo itsekkin googletin! :D huoh.

  ano: >:D voi apua..

  jenny: oi kiitos ♥

  VastaaPoista
 9. veera laita mu hiukset joskus

  VastaaPoista
 10. Sä ja sun näävideopostakset : D<3 aw oot just hauska kuulone tyyppi(:! Ja teil o paras blogi everr c:
  P.S love ur hair:3

  VastaaPoista
 11. aw tää on nii söpsy<3 tee henu

  VastaaPoista
 12. Kyllä punkkukin tekee tukalle damagea, kun joku ainehan siinä on sen värin mukana joka avaa tukkaa? :0

  Ja jos Cyban pidennyksissä on muovia, niin eikun valittamaan sinne sitten. :D

  VastaaPoista
 13. VEERAA toivon et voisit vastata tähän elii mistä sä ostat sen sun KC Color Maskin? Mikä kampaamo vai tilaatko jostain?

  VastaaPoista
 14. ton otsikon pitäis muuten olla et á la Veera (!!!1)

  VastaaPoista
 15. joku tigin hiuslakka on ihan sikasupermega hyvää !! se on tollanen hopee pullo, joka on tossa kuvassa, suosittelen !! http://1.bp.blogspot.com/_-vahjYK9ISI/Sm8G5Vnu7XI/AAAAAAAAAUY/w7x-Q2U7I6s/s320/IMGP1632.JPG

  VastaaPoista
 16. vaikutat tosi kivalt tyypilt ja sun hiukset on tosi ihanat! :---)

  VastaaPoista
 17. Onko toi Schwarzkopfin Live color XXL real red 35 hyvä hieväri? Ku oon itte aatellut värjää sillä nää hiukset niin tuleeks niist kuin punaset? Tuleeko siint sellaset räikeät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. real red ei oo oikeestaa! tai se on perushyvä, mut kampaamosta saatava kirkkaan punane wella on 18992 kertaa parempi ja viel melkee saman hintane! jos haluut scharzkopfin jollain markettivärillä värjätä, nii osta Live color XXL hypnotized red. se on paljon parempi ja mulla tulee ainakin tosi kirkkaat! räikeydestä en tiiä, riippuu minkä väriset hiukset sulla on siinä alla :-)

   Poista

Tiny Finger Point Hand With Heart