maanantai 21. marraskuuta 2011

kun olet lähelläni voin vain nauraa ja kiittää / MNF 2011

Elämäni ekat festarit on nyt taka-alalla. Meno oli mie-le-tön ja bändit ja henki oli jotain niin siistiä ja ihmisten yhteys toisiinsa oli ihana. Kun istuin bussissa menomatkal olin manaamassa itteni syvinmään helvettiin, ja kelasin vaa et "mitääääää miksi vitussaaaaaa mä lähen jeesusfesteille ja vielä maksan siitäää :DDD", mut lämpenin ajatukselle pikkuhiljaa, kun makkarahalli aukeus. Loppupelissä tää viikonloppu kokonaisuudessaan oli hyvä esimerkki onnistuneesta viikonlopusta!

Huomasin nää asiat vasta kun palasin kotiin ja istuin aloilleni eikä missään ollut enää huutoja tai "anna hali"-kylttejä. Uskokaa mua, oli oikeesti hassua poistua sellasen ihmisvyöryn keskeltä takas Hyvinkään pikkukulmille. Ensvuonna uusiks TODELLAKIN! :DD
Tätä se oli - paljon valoja ja rakkautta, hienoja bändejä ja yhtyeitä (VÄLISPIIKKEI UNOHTAMATTA!!), kavereita, läheisyyttä ja erilaisia näkökantoja. Kyllä sinne pari hulluakin mahtui messiin, ja joku ukko tuli lauantaina paikanpäälle huuteleen maailmanloppua...... XD skitsosin täysin ja ihan vaan siitä, että vedän hirveet kohtaukset maailmanlopusta AINA. Voitte kuvitella kun kauhees pakokauhus ainoo ajatus pään sisäl on et iigs jesus save me!!! ... ehee mutta elossa sitä ollaan. Vieläkin!

Viel nopeesti tohon musiikkiin takas. Skillet oli mahtavin ikinä!! Tajusin senkin vasta seuraavana yönä kun kelasin sitä sen bändin sanomaa ja hienoutta ja kaikkea oi nam nam! Tydyt ja pojat, etenkin te jotka tykkäätte esim. Breaking benjaminista, Three days gracesta tai A day to rememberistä, tsekkailkaa yks biisi ja painakaa TÄSTÄ. Lämpenin festeillä kans kivasti lz7:lle, joka on energistä jeesuspoppia (the black eye peas fanit painakaa TÄSTÄ) , HB:lle (tätäeivoiverratamihinkään mutta silti painakaa TÄSTÄ) ja Katajaiselle kansalle (reggaeihmiset tai vähemmän reggaihmiset, klikkailkaa TÄTÄ). Huippuja kaikki!
Tää oli oikeesti hyvinkin valaiseva kokemus. Envuotta ootelles! Kiitos seurasta etenkin Iinalle (klikkaa), Ellalle ja Emmille. :3 Nyt tää neiti painuu pehkuihin ja yrittää keskittyä vielä läksyihin. Jeeps, eihä se kello oo kohta jo ku puol yks! :DD

7 kommenttia:

 1. mitä sä teet tos viidenneks viimesimmäs kuvas? :D näytät silt et oisit just nähny jonku enkeli :D
  btw oot aik söpö :3 oliks kivaa? :)

  -mä

  VastaaPoista
 2. ai et en saa kiitosta seurasta lol kiva ku oon olemas jee. ♥
  t. rakkaasi ninamikaela!

  VastaaPoista
 3. oikeest mitä sä teet tos kuvas :D?

  VastaaPoista
 4. btww tää o mun eli veeran kirjottama postaus ;DD ja kiitos ano et oon söpö jee kivaa!

  nina: joo no sua ei mainita koska sä nyt sielt olit ofc <3

  ano: se jutteli joonakselle ja ilmesesti ilmapiirin takia nina näyttää silt et ois törmänny jeesuksee XD mut söpö<3

  VastaaPoista
 5. nina säki oot söpö t. se sama ano joka kirjotti ton "veera oot söpö"

  VastaaPoista
 6. te lupasitte ninan kaa postailla useesti..!

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart