sunnuntai 13. marraskuuta 2011

no mutta santeri!

 
....... joskus käy näin. :-DDD Älkää pelästykö, tulen rauhassa, mut siis eivaa noi kolme ekaa kuvaa on vuodelta 2008, eli juurikin niiltä ajoilta, kun kaikki vitosluokkalaiset pikkuset tutustu UG-emotyyliin ja....... noh. :DDD Lopputulos varsinkin seksikäs. Älkääkä jättäkö huomioimatta kolmanteen kuvaan paintilla kirjoitettua MCR tekstiä. Huhhuh, kovaa settiä jo pienenä.
Ernuajat ja blondi-punainen-musta-blondi kierre on näköjään ollut ohittamaton, mutta tää kollaasi vahvistaa sen, että punaset hiukset kyllä (AINAKIN MEIKSI MIELEST) sopii mulle parhaiten. En osaa muuta kun nauraa noille musta-pinkki hiuksille, vaikka sillon päälle vuos sit ne oli mun mielest niin RAWRRR ♥ XDDDD Sori jos aiheutin ylitsepääsemättömiä paskahalvauksia, terveisin koiranaama (kts. 9. kuva) ........... vuh vuh perkele.

Apua papua kissa syö hiirenruokaa WTF, sori me ei olla postailtu! Nyt alkaa taas koulu (...en oo vieläkään tottunut ajatukseen! Ja mun TET oli oikeesti maailman paras.. ne ihmiset oli jotain niin helmiä >:|) ja on taas aikaa postata enemmän kuin teillä riittää kiinnostusta lukea. Suomeksi siis me Ninan kanssa aijotaan nyt olla reippaita tyttöjä, ja alkaa päivittelemään tätä pikku piiriämme taas vanhaan aktiiviseen malliin!

Okei eli siis, videopostausta luvassa (kunhan jaksan lataa sen youtubeen he he) ja NYT PISTÄTTE NIITÄ POSTAUSIDEOITA TULEMAAAAAAAAN! Voitais pitää arvonta kans, jollain omaperäsillä palkinnoilla..... hmm!

9 kommenttia:

 1. btw must noi pinkkimustat oli ihanat :Dd

  VastaaPoista
 2. ano: nii no oli ne mustaki sillon, kun olin vähän enemmän sen tyylinen! ;D nyt en vaa osais kuvitella itelleni tollast, oon tost vähän khm....... muuttunu ;DDDD

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia :---------------D ♥

  VastaaPoista
 4. ää mil väril oot värjänny sun hiuukset ku just ton väriset itekki haluuisin mut aina niistä tulee semmoset pinkihtävät tai lilahtavat tai semmoset :D ok onkoha noi ees sanoja :D? mut noi punaset mitkä sul nyt on siis :D

  VastaaPoista
 5. ventti: hii kiitos ! ♥ :DDD
  ano: i agree (:

  nina: no siis, nyt mä värjäsin viimesimpänä, eli joskus puoltoist kuukaut sitte lorealin 666 sävyllä (ihana satanisti<3), katot siitä ton numerosarjan nii tunnistat kyllä! yleisesti ottaen oon suuresti suosinut just noita kaikkia 666 värejä, koska ne nyt vaan on parhaita :D sitku se on vähä haalistunu/rusehtunu, ni pistän aina kampaamoist saatavaa colormaskia (pepperii) ja cybershopista ostettua punasta suoravärii nimelt fire :D ja tota suoravärii käytän ku shampoot, eli suosittelen (:

  tol taktiikalla oon ite värjäilly, ja just tol lorealin kuuskuuskuutosel. livelläkin on yks hyvä punane, hypnotized red jota kantsii kokeilla (:

  VastaaPoista
 6. no mutta santeri, ootpas ihana! punaset on 100000% parhaat ♥ ja en mäkää osais itelleni enää kuvitella noit pinkkimustii oltii ihania sillo molemmat ku oli oikee yhtaikaaki ne! :----D ps haluun jo sen VIDEEEEOPOOOSTAUKSEN

  VastaaPoista
 7. tehkää jonkinlaine hiuspostaus :D
  Itekki aattelin punaseks värjää, onko toi Live xxl värit hyviä siis ?

  VastaaPoista
 8. saramarie: juu videopostaius tulloo kyllä! ja jee kiitos ja juu oltiin ihania ernuemorawwrscene.......huoh :DDD

  ano: juu vois kyllä tekasta, sen verra näit hiuskyssii tulee ;D (: ja punasesta suosittelen kyllä enemmän tota loreal _PARIS_ 6.66 sävyä. se on oikeesti paras mitä on, mutta toi xxl live on kans ihan jees ja halvempi (: en oikee diggaa muista ku tost liven hypnotized redistä, joten suosittelen et jos sillä sit vaikak värjäilisit, tai sit tolla lorealilla 8:

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart