lauantai 5. marraskuuta 2011

rakkaudel mä ♥

Aattelin vaan et miks helvetissä tost pitää tehdä noin iso numero et meil oli alkoholii __yhessä postauksessa, niiku oikeesti omg? Mitä se teitä liikuttaa jos me juomme alkoholia ♥ Mietityttää vaan et ketä siel anonyymi kommenttien toisessa päässä on, jos ei oo ennen huomannu et ala-ikäsetkin juo alkoholia. Miks tehä tollanen haloo jostai kaljasta ja viinasta.... Anonyymit rauhottukaa kiitos (:


Omanaamaraiskaus <33333

10 kommenttia:

 1. onks sul nina samusung s5230 phone? päättelin niin vaa yhestä kuvasta kerra . jos o nii onks siinä ilmenny jtn onglemii tai jtn huonoi puolii ?

  VastaaPoista
 2. No juokaa vaa iha rauhas jos tahotte mut teette itestänne kyl pellei mainostamal jossai blogis et kui rankasti veditte jotai leijonaa <3

  VastaaPoista
 3. Jos on eläny jossai laatikossa niin sit ymmärtää et voi saada jonkun sortin kohtauksen, mut oikeesti ihmiset se on elämää. Ette te noista kuvista sokeiks tuu vaikka niissä kalja/viina pulloi näkyykin. Ja haloo, tuskin kellään tarkotuksena on ollu mainostaa ja luoda pellen mainetta vaan teijän ilokshan nää tääl pitää blogia nii jos nyt saattuu niin paljon silmiin tommone postaus niin onko vittu pakko lukea ja tulla viel pätemään. Säälittävää.

  VastaaPoista
 4. Onks kukaan mainostanu tässä ny meijän juomisesta mitää..ei? Noi kuvat tolta päivältä ny on tollasia, siinäse. Ja mietittii veerankaa muutenki et halutaaks laittaa niitä just teijän laiste vikisijöiden takii, mut haluttiin laittaa kuvii mun synttäreistä. Ja jos meijän juomine on teille nii iso huolenaihe et sydämmee sattuu ni se on sitte voivoi. Ja kukahan tässä itestään pellen tekee.. ainii paitsi entiiä kuka oot koska oot pelokaspikkuanonyymi<3333
  Ja neljäs kommentti, kiitos puhut asiaa! C:

  -nina

  VastaaPoista
 5. vittuako se jonku toisen persettä hiertää jos jonku blogissa on kuvia pulloista? :DD nehä on vaa kuvia päivästä yms mitä blogiin yleensäki laitetaa. Pitäskö samantie jostai naamakuvasta vetää samanlaine haloo ku pullokuvasta?
  mitä vittua anojen päässä liikkuu vai liikkuuko mitään. Ei oo ensimmäinen blogi missä noita pulloja esiintyy.

  VastaaPoista
 6. Mistä sun pidennykset on ? :)
  Ja teetkö joskus jonkun hiuspostauksen ((: ?

  VastaaPoista
 7. ano: no älä vittu tottaturiset!

  ano: no noi on cyberista mut yleensä tilaan www.rapunzelofsweden.fi, tuol on oikeesti iha äly hyvät pidennykset ja ne säilyy ikuisuuden hyväkuntosina (: oon itseasias just tilaamas ;D

  -nina

  VastaaPoista
 8. Vastakysymys anonyymin kysymykseen, mitä se näiden ko. bloggareiden persettä hiertää että muilla on erilaiset arvot ja erilainen maailmankuva? Melko kypsää. Not. Ihme spedeilyä. Kun kyseisessä postauksessa mainitsitte jo valmiiksi että ei tarvitse vikistä viinoista, niin kävikö bloggareilla mielessä että ehkei niihin kuviin tarvii etualalle tunkee kaljaa tms. alkoholijuomaa? Kun ei kuitenkaan ollut kyseessä kuin tasan se 15-v synttärit. Ja mikä tää juttu nyt on että anonyymit ei saa sanoo mitään negatiivistä, on se nyt vittu jos ei edes tuntemattomien ihmisten kritiikkiä kestä. Tottakai vaihtoehto on myös että haistattaa vitut. Sekin taas sarjassamme kypsää ja fiksua. Nimim. Anonyymi ja entä sitten?

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart