maanantai 7. marraskuuta 2011

uutta hiusta ja brighton

Noniin, nyt on kielimatka varattu! Brighton via Paris on yksi näistä monista kielimatkavaihtoehdoista joka tarkoittaa, että ennen varsinaista kielimatkaa tehdään kolmen päivän stoppi Pariisiin - en oikeen itekkää osaa uskoo, että tää on ees totta. Vai onks tää? Herättäkää mut. Nyt, tai no siis ehkä joskus mahdollisesti, alkaa hillitön rahunkerjuu. ALMUJA OTETAAN VASTAAN. Ja hei jos joku teist on lähdössä tonne samalle kielimatkalle 30.6, ilmotelkaas. C:


Mua kuumottaa kieltämättä lähteä yksin, kolmeksi viikoksi johkin lähes 2000km päähän, ilman nettiä, onnettoman puhelinyhteyden ja liian huonon englanninkielentaidon kanssa.... Onneks oon kuitenki hurjapääysikuus, niin must tuntuu että noi kuumotukset jää kuitenkin Helsinki-Vantaa lentoasemalle.

Hii värjäilin mustaa vähän tonne alle! Me likes veri mucho, paitsi et nyt suojelen tota tummaa ku omaa lasta, joten yritän pestä hiukset kahden päivän välein. Ehkä se on punasenki kannalta paaaljon parempi vaihtoehto, kun se että suoravärit päähän viikon välein.... EIKÄ VISA VINGU.

Sori tää oli tämmönen söpö kaikkien rakastama pikapostaus, mutmut huomenna aikanen herätys ja nytkin kipee kuumotus siitä etten saa itteeni sängystä ylös (nm. en oo myöhästyny tetistä kertaakaan?? :-D). Adios!

16 kommenttia:

 1. iskä lupas päästää mut vaihtoo mut se koittaa houkutella et lähtisin ennemmin vaan kielimatkalle :--D joka ois kans houkutteleva ajatus mut

  VastaaPoista
 2. voi ei tulee ikävä pikkuveekkua :(<3 millon sä tuut pois sieltä? -henu

  VastaaPoista
 3. niii ja alemmuuskompleksit ku oot niin söpö :-(

  VastaaPoista
 4. sailasofia: nojoo vaihtariki kelpais ! ja älä turhaa alemmuskompleksoi :(

  iita: kiitos c:

  anohenna: hii kiitti c: ja kolme viikkoo eteenpäi tost 300.6

  ano: thanks!

  VastaaPoista
 5. Miks tää tukkaväri sopii kaikille muille niin hyvin mutta mulla se näyttää vaan kauheen lamelta ja typerältä B( olen hyvin kateellinen. Pariisinmatkastasikin.

  VastaaPoista
 6. MOI VEera MÄ RAKASTAN SUA OOT IHANA puspus t poikasi jeesus <3

  VastaaPoista
 7. teil on iha kiva blogi ja sitä on hauska lukee:) ainoo vaa mikä on nii päivittäisitte sitä useemmi , muuten kaikki on kivasti ! :)

  VastaaPoista
 8. postatkaaaaaaaa ! :333

  VastaaPoista
 9. Heijj itse juuri viimekesänä kyseisen reissun kävi ja oli kyllä itsenäistymisen osalta kaikista paras reissu! (: koulut olivat vähän mitä olivat mutta hengissä selvittiin (:: pariisin hotelli oli kyllä odottamisen arvoinen!

  VastaaPoista
 10. Mäki kävin viime kesänä STS:n kautta kielimatkalla, tosin menin Pariisista kyl Bournemouthiin, mut reissu oli ihan paras. Näit kielimatkoja hehkutetaan STS:n sivuilla ja kaikilla keskustelupalstoilla varmaan jo ihan tarpeeks, mut sain sen kesän parhaat muistot sieltä, ja ihan superpaljon uusii kavereit joita nään vieläki! Ja tosi ihana blogi teillä, tykkään noist kuvist tosi paljon ((=

  VastaaPoista
 11. ano: oiii ihana kuulla :> itekkin oottelen jo ihan kikseissä, ja nojoo eihän se koulu nyt nii tärkee! :D kyllä sitä kieltä siellä varmaan muutenkin vaan puhumalla oppii.

  sanni: aaaaw ihana kuulla! :3 kumpa mäki tutustuisin siellä kaikkiin ja ää :( en malta oottaa enää! ja kiitos tositosi paljon <3

  VastaaPoista
 12. paljo maksaa tommoi kielimatka? :)

  VastaaPoista
 13. no itse matka tais maksaa joku vähän alle pari tonnia (:

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart