sunnuntai 27. marraskuuta 2011

veera ja nina eläintenystävät

Joo tosiaan. Tää viikonloppu oli tylsimpii vähään aikaa, tuntuu ettei missää oo ollu mitää menoo koko viikkona. Ensviikko täyn kokeit ja testei, ei oo rahaa eikä aikaa juur yhtää. :| Ja joo joo meijän piti postailla useesti, mutta tää viikko ei oo oikeesti pitänyt sisällää mitään postaamisen arvoista (kerranki voin sanoa noin valehtelematta XD). Ehkä tää tästä ku on saatu kokeet ja tanssiaisasujärjestelyt + tanssiaismusajärjestelyt pois alta. Tää on kyl aivan perseestä huoh.

Harjoteltiin Ninan kaa vähä meikkailuu... Me tehtiin reissu Rihimäelle, vaikka alunperin tarkotus oli kävästä Helsingissä. Nojoo mikäs täs, onneks SÄÄSTÖKAREILTA löyty magee luomiväri paketti neljäl eurol, mut niinku ylemmist kuvista voi jo huomata.... en tiiä oliks vika luomiväreissä vai meissä. Lopputulokseen vedoten veikkaan jäljimmäistä.

Voi nolaus, nyt ainakin tiiän kuinka idiootilta näyttäisin ruskeehiuksisena. Onnekseni en oo koskaan aatellut luopua pikku-Hayley W. imagostani, joten ei pelkoa että joskus vielä tulisin näyttämään neutraalilta. Täst tuli mieleen et aaah, huomenna taas punasta tappoväriä hiuskuontaloon! ♥
Nää jälkimmäisimmät kuvat taitaaki sit kertoo loput. :E Ollaan kadotettu elämämme internetin ihmeelliseen maailmaan, pitkiin valotusaikoihin, kestohymyihin ja omanaama gifeihin jota ei meijän blogista taida löytyy ku jo lähemmäs miljoona. Toivottavasti saamme huomenna kokea jotakin suurta ja ihmeellistä, ettei blogi tekis meijän elämäst niin tylsän näköst kun se oikeestikkin on.

Huomen hiuspostaus Veeralta. I promise, beibe.

5 kommenttia:

 1. uu tuleeks tanssiaisist postausta ? :) ps. ootte söpöi

  VastaaPoista
 2. missähän se hiuspostaus on ......

  VastaaPoista
 3. .... ehhhehee XD no tänää tulee

  VastaaPoista
 4. miks vitus juotte jotai madcroccii? :D

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart