tiistai 24. tammikuuta 2012

täs on tää meijä kotikaupunki

Okei, eli täs ois tälläi teemapostaus teille! En nyt enää muista että kuka teistä lukijoista tätä ehdotti, mutta ideana on siis the best places of HVNK. Yleiskuva Hyvinkääst on tosi tylsä (ylläripylläri ku tää on nii kuollut kaupunki <33) mut meillä on silti nää omat huudimme, joista nyt jaataan vähä juttuja teije kaaaa! Eli etenki enskesän täs pienii vinkkei mist meijät löytää......... ihanku joku oikeesti ettis meit mut joo. Jussintori.
Tää on kyl sellai riippumatta vuodeajast mesta. Tääl sitä liehutaa kesästä talvee ja viel sii väliski, milloin  missäki. Nää ei oikeestaa ees oo mun ja ninan huudit mut tykätää silti valottaa noit rappusia välil. :| KUUMOTUS!!!!


Ässän parkkikatos
Hieno muokkaus tos tekstis tos kuvas, tiiän! Fontti ei digannu ää-kirjaimest ni kyllähä se Veera keinot keksii. Muttajoo, siis. En nyt ollu äidinkielisesti iha varma onks toi parkkikatos vai yläkerta, mut sovitaan et s-market ylin kerros, josta tulee aina häädöt, ok? Viimevuoden ekat bikinirajat (JOO TAI NO OIKEESTAA TOPPIRAJAT älkää pelästykö!!:DD)  tuli täält ja nii varmaa tulee enskesänäki.


Mäkkäri
Tarviiks tää oikeesti jotai selittelyy....... hyvää kahvii, iki-lämpö, vitun äkäset kassatädit ja nurkkapöydät ni mikäpäs nyt sen parempaa. Talvella kovassa suosiossa, jou.


Cittari
Mahtava majoituspaikka, tosi hyvii piilopaikkoi (mm. rappukäytävän salaseuranurkkaus), lindexin ees toine hieno place ja kylhä näitä löytyy. Tänne on ihana paeta aina kylmyyttä tai kuumuutta. Hyvinkään cittarissa on ehkä maailman noloimmat vartijat, FOR REAL. Kerranki yks tuli sillai "öööhh... ;ss oon vartija ja-jajaja-ja... ;sss teijä pitäs lä-lä-lähtee ;sss". Nössö.


Kallio
Maailman hienoimpii paikkoi kesäl. Tääl on kans kiva ottaa arskaa aina ilta-auringos ja jutskata HVNK-spugejen kaa. 100% mahdollisuus törmätä tuttuihin.


Kiinanmuuri
(a.k.a (va)China wall)
Jokanen joka on Hyvinkään asemalle tullut junalla, on joskus salee tähän törmänny. Eka kuva yrittää onnettomasti hahmottaa tän saitin sijaintii. MEIJÄN PAIKKA koko enskesän, ette vie. Ettevieettevieettevie. Junia on kiva kattella ja kuumotella että millo tuolt tipahtaa alas. Viimekesän muistoi: kaadoin energiajuomat mun puhelimen päälle ku pullo kaatu ja lähti vyöryy tota alamäkee.. :| Katkera.


Nina's hoods
Aina avoimet ovet, siis privaattihenkilöille. Oon mäki tuol jillaillu ku Nina on viel koulus yms. Hyvinkään parhain mesta 4real! Hienot huumevalot ja ehanan tiivis tunnelma, ilmasta krokoo ja tällästä. 


Marika's hoods
Okei, Hyvinkään ihanin kämppä, ihanin näköala ja muutenki tosi ihana chillailumesta. Tää on paras paikka avautua kaikesta henkisestä paskasta ja muutenki vähä irrottautuu. Unelmakämppä ja talossa o vielä hieno ihmine kaupanpäälle. Marikan blogiin pääsette TÄSTÄ !!!

11 kommenttia:

 1. ekana tuli mieleen "voi vitun lissut" :DDDDDDdd
  rakkaat♥
  ja kiitos ;)

  VastaaPoista
 2. hahah vaikuttaa iha kivalt paikalt :Dd oon käyny hyvnkinkääl vaa kerran D:

  VastaaPoista
 3. voi ei ku saat hyvinkään kuulostamaan niin hyvält paikalt :D:D:D
  henkilökohtaisesti mulla ei tuu ikävä hyvinkäätä ku parin vuoden pääst pääsen muuttamaan pois

  VastaaPoista
 4. asuuuks marika omas kämpäs? :)

  VastaaPoista
 5. missä te hillutte täl hetkel yleensä?

  VastaaPoista
 6. marika: ;) <3
  helmi: no jaa tää on kyl aika kulunu kaupunki mut ihajees kesäsi ku tietää mihi mennä ;D
  katja: JOO NO EIPÄ TUU MEILLÄKÄÄ! :D hahaa
  ano: asuuu (:
  ano: ninal yleensä.. ;D

  VastaaPoista
 7. jos ootte ulkon nii mis sit?

  VastaaPoista
 8. ano: varmaaaa mäkis tai cittaris tai jossai :D

  VastaaPoista
 9. vittu_tää_on_saatana_nolouden_huipentuma

  VastaaPoista
 10. ano: XDDDDDDDDDDDDd voi ol :| mut lukijaehdotuksii pitää toteutella !!1

  VastaaPoista
 11. heihei ihanat naiset :3 ettekös ookkin ysikutosii? niin mihin haette opiskeleen nyt keväällä?
  ite meinaan aattelin ehkä muutta takasin hyvinkäälle opiskeleen syksyl (maailman ihanin paikka, kyllä) <: ku muutettiin sielt joskus kuus vuotta sit pois ja kaipaan kauheesti takasin

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart