lauantai 25. helmikuuta 2012

epyktiää!

Täs vähä  lentokenttä-ja lentsikkahengailuuu. Heräsin neljält aamul jote en mielellää julkase itestäni kuvii noist tilanteist koska olin tosi komia. Mul ja isil oli omat läpät ja vammailut ja joanna oli pihal :D Ainii siis matkaa lähti isi, joanna ja mä. Jaaajaja lento kesti 6 tuntii jonka aikan kerkesin popittaa, nukkuu, vammailla, tapella Joannankaa ja sellast. Se tunne ku astu lentsikast ulos ja oli helle ♥ Ja se tunne ku astu lentsikast ulos ja karvaranteet alko vislailee yms. ♥ hieno homma.

 Egyptinpikkupientareet terveisin Veera. Eli noi on jotai hotellinäkymii mut noi ei oo oikee eduks sille ku se oli oikeesti cool!

 Sitte vähä down towniii eli keskustaa joka oli kälysempi ku hyvinkään keskusta eli tosi kälynen. Mut kyl mä sielt tuliaiset hankin ja tsilleee. Ja noi tuktukit oli ylisöpöi ku niis oli tollasii kaikkee kuosei :3

 
 
 
 
 
 
 Ja rantailuuuu tietty ja oon hotto ai nou! Ja tos vikas kuvassa Joanna ei päästä mua pois altaast jote siit synty catfight ylläri sinänsä ja nolas ♥ sellasta.                            
 Ja pitihä sitä ny iltasi laittautuu iha vaan tulisten egyptiläismiesten vuoks♥ Ainii en kestä rakastuin egyptiläisee jätkää ;_; Oikeesti se oli yhtää valehtelematta _täydellinen! Huoh enkä varmaa tuu ikin näkee sitä enää.. Mut siis se ei sitte ollu mikää karvaranne vaa se oli oikeesti maailman komein ja söpöin ja mukavin ja hauskoin ja tyylikkäin ja täydellisin jäbä ikinä!!!1 Mutjoo, jatketaan!

 Sit oli vähä rajut bileet hotellin baaris jou..Toisinsanoen tosi lame paikka ja tuli taas sielläki nolattuu ittensä mut ei siitä sen enempää!


Mut jepa, kokonaisuudessaa mun hiihtoloma oli mahti, paitsi tuli _kauheeee ikävä Veeraa ja muita kamuja. Mut nyt on ikävä sitä hellettä ja jätskii ja rantoi ja mun rakkautta yms :( muttajuuuuu siin teille egypti.

22 kommenttia:

 1. oispa mullaki noi hyvät välit siskooni

  VastaaPoista
 2. uuu onks siit jäbäst kuvaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo muuta ku huonoi ja heilahtaneit tuolt baarist mut ei mitää julkasukelposta :D

   Poista
 3. aaaw ihania kuvia varsinki joannasta! ja sustaki beibe ;)♥ kuka jäbä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos beibe ;)♥ ja siis en tiiä ees sen nimee XD mut semmoi ihana :3

   Poista
 4. ihanaa ku teil on Joannan kaa noi hyvät välit :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan se paitsi et kyl me suht usei tapellaanki iha kovin ottein XD

   Poista
 5. voee että sää ja sun siskos ootte söpöjä. :=) ♥

  VastaaPoista
 6. oot nii nättyli niinku tuo sun siskoskin :)!

  VastaaPoista
 7. XD nina, ihmiset ei tiiä miten todellisuudes tappelet joannan kaa ku kehuu teidän välejä... noei. sisarusrakkauteen kuuluu mustelmat ja murtuneet luut.

  yhy, mäki haluan lämpöseen. :c olin viimeks sillo ku oltii teidän porukoiden kaa thaimassa. (koska noi ei huolinu mua ja vilmaa mukaan egyptiin angst) ehk ens talvena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDDDD niimpä : D oot joutunu liian useesti todistaa näitä kauhunhetkiä :DDD
   ja niii mäki olin enne tota egyptii viimeks siel thaimaaas. Mut siel oli kyl kivaa :c AINII KATTELIN YKS PÄIVÄ NIIT THAIMAA KUVII XDDD MIKS EN TAJUNNU ET NÄYTIN NII JÄRKYTTÄVÄLTÄ!! ps jossu mul on kaamee iksu :(

   Poista
 8. ihania kuvia ! <3 ja voi joanna on ihan ylikaunis tossa nutturakuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitsa ja nii no joanna on saanu ne meijän perheen kauneusgeenit XD :3

   Poista
 9. :DDDDDDDDD NINA, ENTÄ MÄ SIT? ME OLTII IHA PALANNEITA JA MEIL OLI SELLASEET TOSI MUODIKKAAT TÄTI-MOONIKA-HATUT JOS MUISTAT....... caps lock cock laps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIIII XDDDDDDDDDDDDDD niii en kestä :D:D:D mul oli ne mun bruutus lasit mis näytin hamsterilt ja semmone vaaleepunane lierihattu ja armeijanvihree mekko/tunika XDDDDDDDDDDDDD hyi että.. JA POLKKATUKKA JA PUNANEN JA PYÖREÄ NAAMA :DD:D:D:DD

   Poista
 10. lisää kuvia !! :D::D:DD haluun nähä kuinka paljon ootte ruskettunu :DDdd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuu joku päivä tässä lähipäivinä c:

   Poista
 11. onks toi sun tablet vai onks toi ipad ? :DDd paljon toi koko matka makso :oo

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart