perjantai 30. maaliskuuta 2012

blogei teille, blogei meille

Täs ois nyt näitä blogei! Te linkkasitte blogei enemmä ku aluks ajateltiin ja oli hirrrrrveen vaikee vertailla niitä keskenään ku kaikki oli niin erilaisii, joten valittiin parhaat yksittäisten ominaisuuksien perusteella. :-3 Oli kiva päästä tutkailee uusia blogeja (vaikka koko touhuun menikin se kolme tuntia AINAKIN) ja tässä nyt olis nää meijän lempparit! Kuvia klikkaamalla pääsee suoraan blogiin!!

Valittiin tää blogi mielenkiintoisten kuvien ja nätin naaman perusteella. Teksti oli kans ihan mukavaa luettavaa ja näiden lisäks Elinalla on tosi söpö tyyli! 

Heti kun avattiin blogi, ulkoasu herätti positiivista huomioo. Roosan tapa kirjoittaa on superkiva ja tulee heti sellai vaikutelma että blogiin on panostettu. Oli pakko jäädä seurailemaan, hehe. :3


Veronican blogi oli selkeesti kehityskelposin ja omalla tavallaan tosi söpö (ja niin on myös neiti ite!). Dreams'n Thoughts on ihanan pirteä blogi jota on kiva seurailla. c:


Ihana kuvapainotteinen blogi! Valokuvat on tosi sulosia ja omaperäsiä. Elämä kameran takaa näyttää juuri niinkin kahdettivalta ku se varmasti onkin. Juu, tää blogi on selkeesti yks parhaista
kuvapainotteisista blogeista mihin ollaan törmätty. :3


Pihla sä oot ä-ly-sö-pö! Kokonaisuudessaan tästä blogista ei vaan voi löytää mitään negatiivista sanottavaa. :-3 Alemmuuskompleksit jee.

Kun laitettiin Ninan kans (joka muute nukkuu tos vieres eikä sil oo enää osaa eikä arpaa siihe mitä tänne kirjotan<3333) parhaat blogit ylös plussilla, oli tän blogin kohdalla kuvaus "omaperäne tyylisöpöli". Eikö se kerro tarpeeksi? :3 Rakastuin kaikkeen mitä blogissa näkyi ++++ punasista hiuksista extrapoints!


Hennan blogia oon seuraillut jo iät ja ajat. Hennan ihanaa tyyliä, musiikkimakua, kuvia ja tatuointeja ei voi muuta kun rakastaa. ♥


Saila on kanssa yks söpöimmistä ihmisistä keihin oon törmänny täällä internetin ihmeellisessä maailmassa! Saila on ehkäpä bloggerin söpöin tyttönenn, ja videopostaukset on aina yhtä hämmästyttävän lutusia. :-3


Tää blogi on yks kestosuosikki ollu jo pitkään! Kuvanmuokkaukset on huippuja, samoin myös kamera ja koko yellow snowin meisinki on jotai sooo awsumm. 

Mun ja Ninan perjaate oli, että vilkastaan vaan pari ekaa sivua kustakin blogista. Noh, tän blogin kohdilla sivujen kelailu oli pakonomaista supermakeiden kuvien takia. Tästä blogista kuullaan vielä forreal!


Siinä tais nyt olla parhaimmisto. Tän kaiken lisäks on pakko antaa extra-maininta MATIAKSEN BLOGILLE jossa videopostaukset ("ai, en huomannut teitä..:") ja Matias talkit tuo ain jonkun sortin hymyy huulille. :--DD Suosittelen kaikille, hyvin lämpimästi!

10 kommenttia:

 1. Jeej ((: mun bloggi löyty täältä ((;

  VastaaPoista
 2. heeei kiitos paljon :-) ! ♥
  paitsi et haha, toi naikkonen tossa mun blogiesittelykuvassa ei ole minä ! mutta eikai se mitää : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo meillä oli hullu säätö näiden kuvien kanssa (esim tos sun blogiesittely kuvajutus oli MYÖS sun naamasta kuva eli kolme kuvaa piti aluks olla!)mut sit kuvakoko kusi ja piti leikkaa yks kuva pois tuolta sivusta :( pahoittelutt!

   Poista
 3. en ikinä kilju, mutta juuri nyt kiljun. Piristitte mun päivää :--) !

  VastaaPoista
 4. apua mitä kiitos!!♥ ite ootte sulosiii muww:3

  VastaaPoista
 5. eiks teijän pitäny tehä se musikaalipostaus? :)

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart