maanantai 19. maaliskuuta 2012

kohtalon edessä kuin kalat vedessä uidaan


Rakastan tota biisii ja Jukka Pojan uus levy on huippu. :-| Ennen tätä levyy vihasin tota silkkimiestä ja sen koiranaamaa, mut nää uudet biisit.... rakkaus.

Postauksen ainoo pointti: uus ulkoasu. Mitäs tyksitte? Me likes, vaikka blogger (tai mää ite) raiskas noiden kuvien laadut tos sivupalkissa. :-D Ehkä mä keksin jotai mut kommenttii täst! Mitä puutteit on viel? Oliks edelline parempi? Henkilökohtasesti tykkään enempi tästä kun edellisestä. Ninpe postailee täs viel meijä koulun viiskymppisist tänää illal jote eiii huolta!

15 kommenttia:

 1. hei, haluaisitteko kertoa, että miten ton blogin reunoilta saa ne "varjot" pois? itse oon pähkäilly niiden kanssa jo pitkään. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mithaaa nyt en tajunnut kysymyst :o voin auttaa jos pystyt yhtää paremmin selittää? ;D

   Poista
 2. kiva tää uus ulkoasu ((: en viel osaa sanoo onks tää kivempi ku edelline :D pitää totutella ;o mut tosi kiva on! ja oot kaunis

  VastaaPoista
 3. aaa ihan törkeen upee ulkoasu! millä teitte ton bannerin ja yyh tää on täydellinen :< as always

  VastaaPoista
 4. siis kun ei laita blogiin minkäänlaista taustakuvaa, vaan valkoisen taustan, niin siihen blogin reunoille tulee sellaiset varjot. vähän sellaiset kun noiden kuvienki reunois on esimerkiks. eli saako ne jostain asetuksista pois vai pitääkö html:ää muokata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa :| no emmä osaa auttaa, en mä ainakaa html:lää joutunu muokata yhtää, et jostai tuolt asetuksista vaa! sehän saattaa olla ihan kiinni täst blogin ulkoasupohjasta et tuleeko ne varjot vai ei O: tai emmätii!

   Poista
  2. se tarkottaa niit kehyksii ? kai

   Poista
 5. ihana ulkoasu ja veera oot tosi söpö ku pidät sun hiuksii tollee ja tollaset meikit :-)

  VastaaPoista
 6. yhdyn edellisen kommenttii(: ja nii mil oot tehny to banneri?

  VastaaPoista
 7. Ihana c: Aloin lukee yks päivä tätä teijä blogii, tää o ihana :) ja toi banneri on hieno c:::::: ♥ Ja ootte nii kauniiitaaaaaaa c:

  VastaaPoista
 8. voitkoo tehä videon mis meikkaat tollasen meikin ;_; toi on lutu!!

  VastaaPoista
 9. VÄHÄNKÖ näytät kauniilta tos ekas kuvas ja noi meikit ♥♥♥ ;oo !!11 oikeestiihh :OOO:OOOOo

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart