maanantai 23. huhtikuuta 2012

back and forth, we're going back and forth

Mouiii! Eliiii Otsol oli sen 17 v synttärit lauantaina ja oli kyllä kivoin päivä vähään aikaa! Oltii Otsol vantaalla ja sit ku noi muut lähti Core-O-Ramaa ni mä ja Veera tultii takas hykee ja menin sit niille yöks. Katottii (500) days of Summer ja nukahin lopus ja Veera rages, koska se loppu oli kuulemma paras kohta koko leffasta.. Mutjoo kantsii kattoo! 

Viikonlopun koho kohta....KESÄ TULEE!!!!1 Tiiätteks, ah♥ Tätä ilon määrää ku ulkon on lämmin eikä oo lunta eikä märkäääää. Koht ei tarvii raahaa takkei eikä mitää lisävarusteita mukan, vaa voi olla pihal samois vaatteis ku sisälki ja miu :3 En kestä! 
   
  
  
  
  
 
 
 
 
Ja semmoinen juttu et.. oikeesti rakastan mun kamuja whii ootte oikeesti mahtaisia ja ihania :3 Ja nyt ku tulee kesä ni tulee semmoi olo et kaikki lähipiirin ihmisetki vaa kerääntyy vähitelle takasi ympärille ja kaikki luistaaa!  Koska talvel ainakaa mä en kauheesti jaksanu ketää muita, ku noita tuttui ja turvallisii ja läheisistä läheisimpii. Voin vaikka vannoo itelleni ja teille et mun kesästä tulee parhaista parhain paras tähän mennes! Parempi ku viimekesä vaik seki oli tooosi mahtava!

2 kommenttia:

Tiny Finger Point Hand With Heart