maanantai 23. huhtikuuta 2012

määä laiturilta järveen hyppäään

Foster the people - Pumped up kicks

Lord est - Nyt saa juhlia taas


Kesähä on jo melkei tääl (ainaki meijän lämpömittarin mukaa päivisi (Y)) ja mieli on jo kaukana keskikesäs. Mun viimekesä (niinku myös Ninan!) oli ihan superhuippuparas enkä vaihtais päivääkää pois. Niin paljo hyvii muistoja ettei voi ees muistaa kaikkee, ja tuli tehtyy nii älyvapait juttui ettei rajaakaa. :--DD Maailmanloppukesän 2012 on siis pakko olla viel parempi, who's with me?

Vähäks ikävöin oikeesti noit ajokelei, samoi mun blondeja hiuksia ja tota unelmailmaa. Muistan sen nii aidoisti ku mentiin liikassa toho maauimalaan uimaan ja kaikki hyppäs sinne rintsikoissa tai vaatteet päällä. :-DD Oli nii bueno! Alkukesä oli iha jumalainen kaikintavoin. 
Sitte tulee koht nää keikkasäät! Ei muutaku Helsinkii ruttiksee hengailee muutaman kylmän ja huurteisen kaa. :-D EN MALTA OOTTAAAA kesä tulejotule.
Ihan satavarmasti jokaselta kameran omistavalta kesäihmiselt löytyy tälläsii DAQUF kuvii kesältä......  on ihan mielenkiintosta löytää kuvii jostain ulkosen kovalevyn uumenista, ja varsinki tälläi ku en ees tiiä ton nimee joka tos mun vieres istuu.. :-3 Ja metsähengaus on kesäl oikeesti huippuu.
Vois liittyy myös yllämainittuun kategoriaan. MITÄ VITTUA MÄ TEEN:_D
Yölliset gifit, sniikit karkailut ikkunoista ja pihamökistä, aamu kahvittelut alepan sillan alla (kello näyttää viittä), skinssin soundtrackit ja yöt omegles, ja sitten aamulla alepaan ostaa kolmioleipii aamupalaks nollatuntisten yöunien jälkee. :-D Huippuuuuuu.
Rillibileet. :_DDDD Huomaa kui loistavii kokkeja ollaa tydyje kaa, MAISSIT JA KANAT EI OO YHTÄÄ LIEKEIS. Onneks meijän kaveriposseen ei oo luotu yhtään master chefii.....
Sit ne aikaset aamut ku herää pirteen ja voi lähtee kävelee bänditreeneihi! Oikeesti meijän bändi oli paras, mut pidettii joku puolen vuoden tauko nii tääki fiilistely jääny vähii vaik onki kesä jo tulos. :-( Onneks nyt alkaa uuuuus nousu ku sain uuden bassonki hommailtuu tonne meijä kämpille j0u!
Sit mä muistan sen viimekesän kohokohdan ku opin tekee tota avaruusmuokkaust ja sit sitä löyty joka kuvast..:DDD No mut hei en maindaa, lapsi on terve ku se leikkii. Täst tuli tällänen kesäkuvaspämmi, ku eksyin tutkailee tietokoneeni salaisii kammioita ja kaikkee mageeta tuli vastaa. Millasii kesäsuunnitelmii teil on? Mä päätin etten ala pahemmi suunnittelee mitää isompaa ton kielimatkan lisäks, fiilispohjal mennää! :-)

12 kommenttia:

 1. näytän ihan kanalta tossa kuvassa XDDDD ikävä veeruski :c ♥

  VastaaPoista
 2. ryypätä ajattelin :DDDDDDDDDD eivaa emt

  VastaaPoista
 3. joooo veera lol oot ihana :33 mite saisin itteni näyttää sult tollee tyyliltään? ps xoxo

  VastaaPoista
 4. NO NIINPÄ! kesä tule jo :<

  VastaaPoista
 5. onks tol elenil blogii ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :OOOOOOOo kertokaa mullekki :D

   Poista
  2. ei oo :DDD mut missä sä elenin täs postaukses näät?

   Poista
  3. sitä kans mietin XD eihä eleni oo ees täs?

   Poista
 6. onks toi yks kuva kuutsilta :))?

  VastaaPoista
 7. veera rillaa mun kaa. mmä oon true master chef!

  VastaaPoista
 8. pakko tulla kertoo et toi kuva missä istut tyypin vieressä kenen nimee et tiiä nii on iha selvästi nikke :---)

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart