tiistai 15. toukokuuta 2012

lä-lä-lää meil on hyvä meno ja tosi hyvä fiilis

Kertokaa mulle mitä mä keksin kesäks! Haluun kaikkii ihanii värikkäitä epänormaalei vaatteita, PITKÄT JA PAKSUT hiukset, kivoja shortseja ja hiuksiin jotain uutta. Haluun paljon söpöi, niitattuja vaatteita, pitsisiii ja kukkakuvioisii (grandma'), legginsejä ja jotkut unelmakengät. Mietin, et voisin kokeilla blondia liukuvärjäystä näihin mun punasiin, kuhan vaan oon taas rahoissa, vai onko parempii ideoita? :O
Hei, jos joku teistä muistaa jonkun paikan missä myydään niittejä HALVALLA (tai ees halvemmalla kun cybershopissa terveisin närkästynyt ja köyhtynyt Veera ;:-|) nii ilmotelkaas. Niittien lisäksi on alkanut myös täydellisten shortsien ja aurinkolasien metsästys, mutta mihinkään en oo vielä törmännyt. Vaativa naine!
Siivosin huonee....... ette oikeesti haluu nähä miltä se näytti ennen tota operaatioo. :-D No eipä oo sekää uutta mult.
Tänään oon muuten ilonen! Oikeesti, musiikkiopiston tasosuoritus meni NAPPIIN, ja toinen niistä arvostelijoist oli sillee "ei uskois että oot suorittamassa vasta 2/3, ku soitat kuitenkin jo kolmosen tai jopa ison ykkösen biisejä, harvemmin löytyy sun ikäluokasta noin luovia soittajia!".... :-3 Jee. Huomenna vielä musiikinteorian 3/3, ussankoe ja bilsankoe ja sit se oliki siinä.
Mul on vähän ristiriitasia tunteita kesälomaa kohtaan. En haluis sen alkavan vielä, koska tuntuu et kaikki on ihan kesken. Mut enää vaivaset kaks viikkoa ja pari päivää päälle. :-| Lol. En kuitenkaa valita!

9 kommenttia:

 1. aahh vittu ihania vaatteita <3 haluun ;__;

  VastaaPoista
 2. millo kyssärivideo tulee

  VastaaPoista
 3. ei se tukka kasva jos pidät aina pidennyksiä :-( ja sinellissä on 100kpl niittei 3 euroo

  VastaaPoista
 4. Hei tehkää se cinnamon challenge ja sitten videoitte sen ja laitate tänne

  VastaaPoista
 5. Ei kannata ostaa uusia niittejä, vaan eti kirpparilta vanhoja niittivöitä ja irroita niistä. Tulee huomattavasti halvemmaksi :) kokemusta on.

  VastaaPoista
 6. toi cinnamon challenge ois paras mut nina ei suostu XDD :( ylipuhu se !

  ja kiitti vinkistä, en ollukkaa tota vaihtoehtoo tajunnu! ;D

  VastaaPoista

Tiny Finger Point Hand With Heart